Sokncamping.no behandler dine personopplysninger i forskjellige sammenhenger, f.eks når du besøker nettsiden, betaler for overnatting eller bruker kontaktskjema. Denne erklæringen inneholder informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger og kontaktinformasjon dersom du har spørsmål eller krever innsyn. Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med den til envher tid gjeldende norske personopplysningsloven (GDPR)

Vår behandlingsansvarlig for personopplysninger er daglig leder.

Behandling av personopplysninger knyttet til betaling av korttidsopphold.

Når du betaler for opphold inneholder ordren også personopplysninger som navn, addresse og telefonnr. Disse opplysningene oppbevares av oss så lenge oppholdet varer og i tillegg så lenge gjeldende lovverk eller myndighetspålegg pålegger oss dette. Personopplysningene oppbevares på tre forskjellige steder. På selve nettsiden, på en egen database og hos vår betalingsformidler (Stripe). Det er kun daglig leder som tilgang til denne informasjonen. All informasjon er kryptert og sikret pålogging er sikret med to-faktor autentisering.

Overføring av personopplysninger til utlandet

Vi benytter Stripe som betalingsformidler som medfører at personopplysninger blir behandlet i USA. Leverandøren er opptatt av at dette blir gjort innenfor gjeldende lovverk. Mer informasjon finnes her

Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter førsteparts informasjonskapsler i forbindelse med Google Analytics. Dette gjøres for å måle trafikk og bruk av nettstedet.